We laten ons verwonderen door alles wat leeft. We maken kennis met hoe Franciscus leefde: kwetsbaar, betrokken, eenvoudig, vredelievend en vooral vreugdevol. Telkens ontdekken we hoe een thema ons inspireert en werken het daarna praktisch uit. Zo ontdek je hoe je zelf groen en geïnspireerd kunt gaan leven. Heerlijk!

We leven mee met het natuurlijke dagritme, de eerlijke maaltijden en voor wie wil wat tuinwerk in de gemeenschap de Huijberg. Bovendien is er gelegenheid voor je eigen stilte, een wandeling, of een bankje in de zon. Genoeg groene ruimte als je op adem wilt komen en wilt opladen.

Op de vervolgdag wisselen we uit hoe het intussen gaat met ons groene en geïnspireerde leven en krijgen we nieuwe tips en inspiratie.

We werken met het cursusboek van Corinne Groenendijk ‘VerduurSamen met Franciscus’, ‘naar een groene en geïnspireerde leefstijl’, Berne Media 2022.

Van harte welkom om mee te doen!

“Er is niets leukers dan met elkaar ontdekken dat een groene leefstijl plezier geeft.”

 

Programma: Zie https://corinnegroenendijk.nl/agenda/

Aanmelden

Stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer naar info@corinnegroenendijk.nl en maak het bedrag over op bankrekening NL89INGB0002025524 van C.R. Groenendijk onder vermelding van activiteit en data.

Bij annulering vanaf twee weken voor aanvang wordt € 25,- in rekening gebracht.

Kosten mogen geen belemmering zijn om deel te nemen. Neem contact met ons op voor een oplossing.

Waar: De Huijberg, Boomstraat 7, 4635 CX Huijbergen

Wanneer: vrijdag 17 (11.00 uur) – zondag 19 maart (15.00uur) 2023

en vrijdag 16 juni (11.00 uur- 20.30 uur)

Kosten: € 350,- all in (voor de 4 dagen)

Met mogelijkheid om op aanvraag korting te krijgen, mail voor informatie  info@corinnegroenendijk.nl