‘De ontspanning, aandachtige tekst-lezing, het schrijven, schilderen, wandelen en de rustmomenten op de avond; wat fijn die diverse vormen.

 De Franciscaanse spiritualiteit nodigt heel concreet uit tot bezinning en hernieuwing van de dagelijkse praktijk. De concrete suggesties voor een duurzame levensstijl werden steeds weer open en vrij besproken. Heel inspirerend allemaal.’

Op 22 april 2024 is de oriëntatiedag voor nieuwe cursusleiders bij het cursusboek ‘Verduursamen met Franciscus’. De ervaringen met het boek zijn zeer positief en één van de cursisten komt over de ervaringen vertellen. Het is erg leuk om meer achtergrondinformatie te krijgen bij het cursusboek, tips over de opzet en focus van de cursus en elkaar te ontmoeten en onderling te inspireren. Van harte welkom als je met de cursus aan het werk wilt gaan of geïnspireerd wilt worden.

‘Er is niets leukers dan met elkaar ontdekken dat een groene leefstijl plezier geeft.’

Kom je meedoen?

Aanmelden en info

Begeleiding cursusleiders

Voor de cursusleiders 2024/25 bied ik na de startdag op 10  september en tussentijdse terugkoppeling een slotdag aan, met een aanbod en nadenken over het vervolg. Intussen is een vervolgcursus al in ontwikkeling. Met elkaar bouwen we aan een netwerk van mensen die elkaar inspireren tot een groen en vreugdevol leven.

Aanmelden en info

We komen bijeen in Maarssen