In dit weekend laten we ons verwonderen door alles wat leeft. We maken kennis met de vrolijke en relaxte leefstijl van Franciscus: kwetsbaar, betrokken, eenvoudig, vredelievend en vooral vreugdevol leven. We laten ons inspireren door de mooie verhalen van Franciscus en Clara en hun metgezellen en gaan daar zelf bij mediteren, wandelen of creatief werken. We verkennen daarna door gesprekken, oefeningen, een middagje wandelen of in de tuin werken hoe je dat in je eigen leven kunt doorvertalen in groen doen. Zo kom je in beweging, inspireer je elkaar en ontdek je hoe je zelf groen en geïnspireerd kunt leven. Heerlijk!

We leven mee met het natuurlijke dagritme, eten gezellig onze ‘eerlijke maaltijden’ en drinken ’s avonds voor wie wil een glaasje wijn. Op deze mooie plek met het klooster, de tuinen en de prachtige omgeving is er ruimte voor je eigen stilte, een wandeling, of een bankje in de zon. Heerlijk om op adem te komen en op te laden.

Op de vervolgdag wisselen we uit hoe het intussen gaat met ons groene en geïnspireerde leven en krijgen we nieuwe tips en inspiratie.

We werken met het boek van Corinne Groenendijk ‘VerduurSamen met Franciscus’, ‘naar een groene en geïnspireerde leefstijl’, Berne Media 2022.

Van harte welkom om mee te doen!

“Er is niets leukers dan met elkaar ontdekken dat een groene leefstijl plezier geeft.”

 

Programma: Zie https://corinnegroenendijk.nl/agenda/

Aanmelden

Stuur een mail met je naam, adres en telefoonnummer naar info@corinnegroenendijk.nl en maak het bedrag over op bankrekening NL89INGB0002025524 van C.R. Groenendijk onder vermelding van activiteit en data.

Bij annulering vanaf twee weken voor aanvang wordt € 25,- in rekening gebracht.

Kosten mogen geen belemmering zijn om deel te nemen. Neem contact met ons op voor een oplossing.

Waar: De Huijberg, Boomstraat 7, 4635 CX Huijbergen

Wanneer: vrijdag 8 (11.00 uur) – zondag 10 maart (15.00uur) 2023

en vrijdag 13 juni (11.00 uur- 20.30 uur)

Kosten: € 375,- all in (voor de 4 dagen)

Met mogelijkheid om op aanvraag korting te krijgen, mail voor informatie  info@corinnegroenendijk.nl